23. mai 2024

Personvernerklæring

Hvem vi er

Furumoen borettslag ble stiftet i 1975 på Kongsberg i Viken (Buskerud) fylke, og har som formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i borettslagets eiendom og forvalte eiendommen på vegne av fellesskapet.

Furumoen borettslag er et «tilknyttet borettslag» som betyr at vedtektene sier at eierne også skal være andelseiere i et bestemt boligbyggelag.

Furumoen borettslaget er tilknyttet Kongsberg Boligbyggelag.  De er vår forretningsfører, og har ansvar for innkreving av felleskostnader, tilbyr forsikringer og andre tjenester som dekkes av forvaltningsavtalen.

Denne nettsiden er tiltenkt å være en sentral for informasjon til alle andelseiere og beboere i Furumoen borettslag.

Vår nettstedsadresse er: https://furumoenbrl.no

Kommentarer

Vår nettside har ingen funksjon for kommentarer på artikler og informasjon som publiseres. Det er derfor ingen informasjonskapsler som vil fange opp personlig informasjon i forhold til dette.

Media

De som har tilgang til å redigere dette nettstedet, vil etterlate seg visse personopplysninger (f.eks. IP-adresse) i informasjonskapsler og til tredjeparts behandlere, som er nødvendige for at nettsiden fungerer.

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.